Jdi na obsah Jdi na menu
 


TOP 5 - II. díl

31. 12. 2017

Výsledek obrázku pro bookworm
Opět >body< nebudou umístění knih na žebříčku od nejlepší po nejhorší, protože to by opravdu nešlo! Jsou to prostě knihy v TOP 5  a jsou nejlepší za tento půlrok!

Jak jsem se obávala, je to opravdu velmi těžké, protože bych nejradši napsala něco ke každé knize, ale o tom to není. OK, takže, jdeme na to:

***** Není to první ani páté místo, je to prostě tak a už to nebudu opakovat! Fantastická zvířata a kde je najít - samozřejmě, jak jinak. Tato kniha mě naprosto okouzlila. Když jsem ji četla, ještě víc mě štvalo, že jsem nedostala svůj dopis do Bradavic, kde bych se učila, jak se stát kouzelnickým přírodovědcem a všechna ta úžasná stvoření vidět, seznámit se s nimi a možná objevovat další a další! #mustread 

**** Na Bábovky jsem slyšela spoustu pozitivních názorů, líbila se mi obálka, autorka je mi sympatická, tak jsem si řekla, že to zkusím. A stálo to za to. Velmi se mi kniha líbila, ráda se k ní jednou vrátím. Zápletky, návaznost příběhů - skvělé zpracování!

*** Knihu Rosemary má děťátko mám doma dlouho - staré vydání, tak jsem si jednou řekla, že do toho jdu! A díkybohu za to, protože jsem opravdu nečekala, že to bude takové! Nic jsem si o tom na internetu předem nehledala, takže jsem nevěděla, že jsem začala číst thriller, ale opravdu se mi to líbilo (druhý díl to lehce pokazil, ale o tom tady řeč není).

** Malé ženy mě dostaly! Musím nutně někde sehnat další díly (kdyby někdo z Vás věděl, kde je seženu, protože to, jak se zdá, není úplně jednoduché, dejte mi prosím vědět!), protože to je bomba! Smála jsem se, brečela, modlila se, aby nikdo nezemřel. Skvělý!

* Žízeň je pecka s Harrym Holem! Ale že to bude až taková pecka, to jsem nečekala. Naprosto strhující děj, který má obrátky a nenechá čtenáře knihu odložit. Měla jsem strach, doufala, že ten hajzl prostě skončí v pekle nabodnutý na troje vidle! Tohle se opravdu povedlo!!

Není to od pátého do prvního místa, je to prostě jenom seznam. A tímto se také omlouvám všem knihám, které se do seznamu TOP 5 nedostaly, protože se tam nevešly (pozn. Možnost na umístění v seznamu měl i Zabiják Anders, ale prostě se tak nestalo, to bych tady pak rovnou mohla mít všechny knihy, že?!)! A je to smutný - je to sice pěkné ohlédnutí, ale zároveň smutné. No nedá se nic dělat, sama jsem se rozhodla to sepsat, takže tak.. :) 

A vítám tu nový rok, novou čtenářskou výzvu na www.databazeknih.cz, nové knihy a nové zážitky! Ještě sem do dalšího článku dám něco k čtenářské výzvě 2018, jaké knihy jsem do ní zařadila a o kterých se tady bude psát.

>> Čtenářské předsevzetí: být tady více aktivní - tzn. více číst a více o tom psát! (Nechci, abyste se mi tu nudili!)

P.S. Od Ježíška jsem dostala 9 knih, což bylo nádherné! A už teď můžu říct, že je na co se těšit (i vzhledem ke čtenářské výzvě 2018, na se kterou se připravuji a nemůžu se jí dočkat).

Výsledek obrázku pro happy new year 2018Přeji Vám všem krásný nový rok 2018, užívejte si ho, čtěte, buďte se svými milovanými a mějte se rádi!

Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář