Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomáš Garrigue Masaryk: Myslitel a prezident

13. 3. 2018

Tomáš Garrigue Masaryk: Myslitel a prezident

Autor >> František Emmert
Vydáno >> 2017
Nakladatelství >> Computer Press (CPress)
Počet stran >> 216
Žánr >> Literatura faktu, historie

Tuto knihu jsem dostala k Vánocům a hrozně jsem se na nic těšila. Pod stromečkem jsem si ji neustále prohlížela, osahávala si desky.. prostě jsem se s knihou mazlila. Pak jsem ji založila do knihovny a minulý týden jsem si ji vybrala.

Přivítání s knihou bylo.. velké. Asi deset minut jsem se dívala na desky a pak jsem se pustila do čtení a prohlížení fotografií, kterých je kniha plná.

A stejně tak jako je kniha plná fotografií, je také plná chyb. A to doslova na každé stránce! Já chápu, že každý se někdy přepíše, a nějaká chyba v textu prostě zůstane, i kdyby ji četlo deset lidí, ale toto.. je nechutné! 

Kniha od českého spisovatele o českém velikánovi, osvoboditeli a úžasné osobě a je takto zprzněna hrubkami?! Hanba autorovi. Hanba vydavateli! 

Přitom by kniha byla tak nádherná! Fotografie by skvěle doplňovaly text a byl by to úchvatný zážitek. Takhle je mi z toho akorát smutno!

Jsem z knihy hodně zklamaná co se korektur týče, protože větší prasárnu jsem v životě neviděla! Hrozně mne to mrzí, že jsem to musela takto napsat, ale bohužel, je to tak!

Jinak je samozřejmě kniha plná zajímavých informací, pokud jsou ovšem na správném místě a správně datované - což v tomto případě není nikdy jisté. 

Ještě jednou musím napsat, že mě to opravdu mrzí, ale kniha tímto hodně klesla, protože nejde jenom o obsah, ale také o formu.. 

Zklamaná, 

Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář