Jdi na obsah Jdi na menu
 


Temná je noc

26. 3. 2018

Temná je noc

Autor >> Meg Cabot
Originální název >> The Mediator - Darkest Hour
Překlad >> Jana Jašová
Autor obálky >> Ivan Brůha
Žánr >> Pro mládež, fantasy
Nakladatelství >> Knižní klub
Vydáno >> 2005
Počet stran >> 216

Nemůžu si pomoc, ale Suze mi připadá snad díl od dílu natvrdlejší pokud je to vůbec možné)! Absolutně nechápu její myšlenkové pochody

Už nějakou dobu si říkám, kdy ji konečně dojde (nebo aspoň napadne), že ji Jesse má rád? Kdyby konec nebyl takový, jaký je, tak by jí to asi nedošlo ani na konci série! (To princezna Mia má aspoň nějaké tušení o tom, že se možná nejspíš aspoň trochu někomu líbí.)

A už vůbec mi nejde na rozum celá ta věc s Jackem! Jako čekala jsem, že se o tom poradí s otcem D., ale ne, ona to na něj na chudáka vybalí totálně všechno, bez poučení, bez zmínek o tom, že může být v ohrožení atd.. a pak se ještě diví, že Jack udělal to, co mu Maria řekla, aby udělal - že tím pomůže Suze? No opravdu - za tohle si milá Suze mohla opravdu sama!

Ani tentokrát neopomenu zmínit hovorové výrazy, které se do knihy prostě nehodí. Ano, sem tam je jejich výskyt téměř nutný, ale aby tak byla psána celá kniha, to se mi vůbec nelíbí! Nicméně jsem zvědavá, jak to celé dopadne, a jenom proto hodlám číst dál.

I přes naivitu a natvrdlost Suze a množství hovorových výrazů je to zajímavý příběh - nikdy jsem nic podobného nečetla a jsem tak moc zvědavá!

Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář