Jdi na obsah Jdi na menu
 


Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

27. 6. 2018

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

Autor >> Jo Nesbø
Originální název >> Doktor Proktors sensasjonelle samling av D.D.S.Ø.I.F.
Série >> Doktor Proktor
Překlad >> Kateřina Krištůfková
Žánr >> Fantasy, pro děti
Vydáno >> 2018
Nakladatelství >> Kniha Zlín
Počet stran >> 64

Ze série doktora Proktora mám přečtené první dvě knihy a opravdu se mi líbily - jsou sice určené dětem, zde tomu rozumím, ale i mě se líbily.

Za knihu jsem dala docela dost peněz, má 64 stran, tak jsem předpokládala, že počtení bude bohatší, aby se to vyvážilo.

Pokud to srovnám s podobně laděnou knihou Fantastická zvířata a kde je najít, tak by to NIKDO neměl srovnávat, protože to je nemožné. Zde jsou ilustrace přímo kouzelné, ale v této sbírce jsou strašidelné.

Kdybych tuto knihu dostala jako malá, tak nespím celý rok! Textu je zde opravdu málo, za to těch >fotografií< dost a je to celkem zbytečné.

Musím přiznat, že mě to zklamalo, sérii doktora Proktora si chci dočíst celou, ale k tomuto se asi už nevrátím, za to Fantastickým zvířatům se vrátím a ráda.. a podle mě ještě několikrát za život!

Toto je první doplňková kniha, která se mi nelíbí, jsem z ní zklamaná a vřele ji nedoporučuji a už vůbec ne jako dárek pro děti! Je mi líto, ale tohle Jo nevychytal!

Říká se: nesuď knihu podle obalu - a tento se mi opravu líbil, je propracovaný a lákavý. Ale to je tak všechno. Je to, řekla bych, přesný opak toho, co můžeme najít v knize.

Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář