Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. srpna 2017 - Harry Potter a tajemná komnata

7. 11. 2017

Harry Potter a Tajemná komnata

Někdy mám pocit, že život bez Harryho Pottera byl nebyl kompletní. Ano, až tak miluju tuhle ságu. Nejsem sice žádná fanatička, ale prostě normální fanda, který miluje to všechno, co k Harrymu patří.
Někdy bych si hrozně přála, aby byla možnost chodit do, když ne Bradavic, tak podobné školy, kde by se vyučovala magie a děly se všechny tyhle super věci. Přátelé až za hrob. Nesčetná dobrodružství, ke kterým samozřejmě patří i ty průšvihy. Poznávání nových věcí, míst, tvorů, kouzel..

Druhý díl už není pouze pohádka a objevování kouzel Bradavic, poznávání kamarádů. Už se zde vyskytuje opravdové zlo (ano, i v prvním díle byl Voldemort, ale vlastně jen ke konci). Kdybych ten příběh neznala, byla bych napjatá jako struna! Ale i tak mě to bavilo, protože filmy jsou o tolik jiné, než knihy. Neříkám, že horší, ale ve filmech je toho o tolik méně - a to je škoda. I když mi je jasné, že kdyby to bylo přesně podle knižní přelohy, byly by ty filmy neskutečně dlouhé.

Pokud mám hodnotit to, jak se mi líbí... víc se mi líbil první díl. Ale o to nejdem každý má něco do sebe, a bez toho by to nešlo!

Čtěte, i vy - mudlové!
Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář