Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. září - Továrna na sny

15. 11. 2017

Továrna na sny

Autor >> Anie Songe (pseud.) //Aneta Badžgoňová//
Vydáno >> 2016
Žánr >> Biografie, memoáry, česká literatura
Nakladatelství >> vlastní náklad
Počet stran >> 157

U téhle knížky jsem čekala, že to bude něco naprosto jiného. Absolutně mně tedy překvapila - v tom nejlepším smyslu slova! Nečekala jsem, že to bude takové.

Kniha je psaná formou vzpomínkového a zážitkového deníku, doplněný o životní moudra, rady jak si žít ten svůj sen a krásné kresby vhodné k vymalování (já nevymalovávala - knihu jsem si půjčila od kamarádky).

Kniha je vhodná pro všechny, v každé životní situaci. Má pomáhat s uspořádáním života, snů a priorit takovou nenucenou formou, že to skoro ani nepostřehnete. Vzdáleně bych to přirovnala ke knize Miluj svůj život - ale jen vzdáleně. Je to ten typ knih jako i například Dohody. Já mám tyto knihy ráda. Ne že bych je měla za své bible a podobně, ale jsou chvíle, kdy prostě vím, že je musím otevřít.
Nemusím je číst od začátku do konce, stačí si jen najít potřebnou část. Já tedy většinou knihu otevřu namátkově a právě ta část mi nejvíc pomůže.

Nejsem si jistá, co víc k Továrně napsat, protože se to nedá vyjádřit slovy - TO správné a vhodné a aby to bylo alespoň trochu přesné.
Řeknu to jednoduše - přečtěte si tu knihu! Vřele ji doporučuji bez ohledu na věk!

Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář