Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.4.2021 - Jednoho dne, možná...

Autor >> Lauren Graham
Originální název >> Someday, Someday, Maybe
Překlad >> Olga Neumannová
Žánr >> Román
Vydáno >> 2014
Nakladatelství >> XYZ
Počet stran >> 336

Velmi odpočinková kniha, oddechové letní čtení.

Od začátku mi bylo naprosto jasné, jak kniha skončí.. respektive, s kým a jak skončí Franny, ale nevadilo mi to. Vůbec mi to při četbě nevadilo, bylo to sympatické. Velmi často jsem si hlavní hrdinku představovala prostě jako Lorelai - jak jinak, že? Jsem fanynka a milovnice Gilmorek, takže hlavně z tohoto důvodu jsem si knihu koupila, byla jsem zvědavá, jak Lauren píše.

Mám od ní doma dvě knihy.. a tu třetí, co teď vychází - Už jsem ti to říkala .. tak tu bych taky chtěla. Vypadá moc hezky, a do sbírky se mi bude určitě hodit.

Plánované vydání je 4.10.2023 - což je za chvíli (t.č. 18.9.2023).. no jak se znám, zřejmě neodolám. Jedná se o sbírku esejů z dob, kdy byla showbyznysu, takže to bude něco, jako Rychleji mluvit nedokážu ..

Četli jste některou z jejích knih? Chystáte se?

Máte rádi Gilmorky? Pokud ano, dejte mi vědět.. kterou z GG máte nejraději.. kterého kluka / chlapa máte nejraději a kterého nejmíň. 

Já jsem nedávno začala poslouchat podcast na spotify * Gilmorky podcast * - znáte? Posloucháte podcasty? Já ještě poslouchám * Neplecha ukončena * - protože prostě #always #potterhead #ravenclaw a * Tak jak to de? * 

Podělte se se mnou, budu ráda :)

niii.k

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář